Noul VW Passat Alltrack 2012

Este nou și mult-așteptat de către împătimiții mărcii, dar modificările nu sunt chiar majore. Totuși, ceea ce și-au propus germanii de la Volkswagen au și reusit: o mașină sigură, comfortabilă, puternică și rezistentă – o concurentă veritabila a modelului Audi A4 Allroad.

Spre deosebire de Passat-ul clasic, varianta Alltrack are o gardă la sol mai ridicată și bandouri laterale care previn zgârierea spoilerelor.

În urma numeroaselor test-drive-uri efectuate de specialiști, prilej cu care au întors mașina pe față și pe dos, feedback-ul a fost pozitiv, Alltrack-ul descurcându-se de minune pe zăpadă. Și la capitolul drumuri accidentate s-a comportat bine, dar numai la cele „puțin accidentate” – să nu uităm că mașina vine echipată cu o suspensie clasică.

Motorizarea este bună, fiind vorba de un motor de 2.0 TDI și 200CP.

Etichete:, , , , , , , , ,

Comentarii (3)

 

  1. Ank spune:

    Nu arata rau. Numele aduce mult a Audi Allroad…si fata putin.

  2. Uitati un articol scris frumos de cei de la topgear http://www.topgear.com/uk/volkswagen/passat/road-test/alltrack-driven. Masina e peste medie, avand in vedere ca pretul este in jur de 37 000 de euro. Cum spun si cei de la top gear in articol: de ce sa iti cumperi un vw alltrack cand poti sa iti iei un Range Rover Evoque la banii astia :) )

  3. Dan spune:

    Seamana mai mult cu VW touareg. Dar arata bine totusi!

Adaugă comentariu