Noul Mercedes A-klasse

Mercedes-Benz reprezintă genul de mașină care știe să vină în întâmpinarea necesităților oricărui om. Așa a început generația A-klasse, un alt fel de Mercedes-Benz, special creat pentru a face mai ușoare călătoriile inter-urbane. Putem spune ca noua generație A-klasse este un model care ne-a surprins prin apariția sa total diferită de ceea ce s-a creat până în 2012, un model ce rivalizează cu BMW Seria 1 și Audi A3.

 

Caroseria este modificată considerabil, fiind un model mai lat și cu înălțimea redusă față de versiunea anterioară, ceea ce îi oferă un aer sportiv. Deși are aspectul unei mașini sport, cei ce o promovează îi atribuie motto-ul  “Performanță cu o picatură de carburant” datorită consumului de 3,8 – 4,6 L/100km (pentru motoarele diesel) și 5,4 – 6,4 L/100km (pentru cele pe benzină).

Interiorul sport parcă antrenat pentru a face față junglei urbane acordă atenție pentru fiecare detaliu și oferă aceeași plăcere de a conduce alături de confortul caracteristic Mercedes-Benz. Există trei niveluri de echipare și design, plus pachetele de design Night, Exclusive și AMG Exclusive ce oferă posibilitatea conducătoarelor auto să își personalizeze habitaclul în funcție de stilul ales (elegant, urban, sportiv sau exclusivist), împreună cu pachetul de lumini și vizibilitate (opțional).

 

În dotarea standard, șoferițele vor găsi:

-           sistemul de climatizare;

-           volanul multifuncțional;

-           asistentul de mentinere a atenției;

-           sistemul de asistență la frânare;

-           sistemul frânare ADAPTIVE BRAKE;

-           sistemul asistență faruri;

-           frână de parcare electrică;

-           asistent limitare viteză;

-           asistent prevenire coliziuni;

-           lumini de frână adaptative, intermitente;

-           ESP;

-           sistem asistență pentru faruri (activare automată a farurilor);

-           sistem avertizare pierdere  presiune din pneuri;

-           ABS;

-           ASR (control derapare la accelerare);

-           airbagurile pentru şofer şi pasagerul din faţă, pentru zona genunchilor de pe partea şoferului, laterale  pentru şofer şi pasagerul din faţă, cele de tip cortină pentru șofer si pasagerul din față.

Prețul de pornire pentru A-Klasse este de 25.000 euro și până la aproximativ 34.500 euro , în funcție de motorizarea aleasă sau dotările opționale, însă pentru buzunarele mai excentrice, varianta A 45 AMG 4matic cu transmisie automată AMG SPEEDSHIFT 7DCT ajunge la 50.700 euro.

Autor: Mia28

Etichete:, , , , , , , ,

Comentarii (2)

 

  1. Paun Ion spune:

    Mia ,te-a’furat valul.

    • Mia spune:

      E ceva nou si am decis sa ma informez si in ceea ce priveste chiar si A-ul si sa afle si posibili doritori desigur.. Insa calea pana la a deveni posesoarea unui A-klasse nu o zaresc :) )

Adaugă comentariu