Primul crossover de la Infiniti – JX35

 

Chiar dacă nu a fost conceput pentru Europa și, probabil, va mai dura ceva până va ajunge pe aceste meleaguri, considerăm că noul model de la Infiniti nu trebuie trecut cu vederea… La urma urmei, mașinile se pot aduce foarte bine și cu vaporul!

JX35 este, după cum v-ați dat probabil seama, un crossover – primul din gama Infiniti, dovedindu-se un real competitor pentru Mercedes Clasa R!

Modelul îmbină siguranța și comfortul specific mărcii pe care o reprezintă, după cum se poate deduce și din echiparea standard pe care o oferă: tapițerie din piele, încălzire în scaunele din față, sistem video pentru marșarier, sistem Bluetooth hands-free pentru telefon, sistem audio AM/FM/CD cu 6 boxe, port USB, radio XM prin satelit, volan și schimbător de viteze din piele și jante pe 18” din aliaj.

Opțional, cumpărătorul poate opta pentru unul din cele 5 pachete:

 1. Pachetul Premium include un sistem de navigare, ecran touch-screen de 8”, sistem de recunoaștere a vocii, sistem XM NavTraffic și NavWeather, 13 boxe audio etc.
 2. Pachetul  Touring Deluxe include un sistem audio Bose surround cu 15 boxe, jante aliaj pe 20”, cupolă panoramică, sistem climatronic avansat iar scaunele din cel de-al doilea rând sunt, de asemeni, încălzite.
 3. Pachetul Theater include două monitoare color de 7”, doua căști wireless, telecomandă wireless și port-uri pentru căști pentru locurile din spate.
 4. Pachetul Driver Assistance oferă un sistem de detectare și prevenție a încălcării benzilor de circulație precum și alte îmbunătățiri legate de siguranța pasagerilor.
 5. Pachetul Technology este un blend de elemente al celorlalte Pachete dar se bazeaza în special pe Driver Assistance.

Fiind creat pentru SUA, nu este de mirare că modelul vine echipat cu un motor de 3.5l – V6 și 265 CP. Ca tracțiune, varianta standard oferă doar față, dar se poate opta și pentru tracțiune integrală.

Etichete:, , , , , , ,

Comentarii (2)

 

 1. Alexandru Dobre spune:

  Poate cu ocazia asta domnisoarele cu bani mai schimba banalul ML si X5 pe ceva mai special !

 2. Ank spune:

  Tot la ML as ramane…daca as intra in categoria aceea de domnisoare :) )

Adaugă comentariu